Saturday, January 24, 2009

Lekstund

I torsdags följde jag och min lilla dotter med hennes bästa dagiskompis med tillhörande pappa hem på eftermiddagen. Det var väldigt trevligt! Jag och pappan lagade mat medan barnen lekte och min dotter ville aldrig åka hem! Jag tror vi blev kvar i fyra timmar eller något. Småtjejerna hade roligt och jag och pappan pratade om allt möjligt. Det blev aldrig stelt utan samtalen flöt på och vi bestämde att vi ska träffas flera gånger så att tjejerna får leka och ha skoj. Det inträffade en lite annorlunda grej under kvällen, pappan plockade fram ett dragspel och spelade en truddelutt :-) Ha ha, han var duktig och jag funderar på att köpa ett munspel och öva in någon god gammal bit tills nästa gång vi ska ses!

I går fyllde Klant år så han hade fixt barnvakt och han och jag åkte till söder framåt kvällen. Där gick vi först till ett tapasställe, Sardin, där vi drack ett par öl och åt några smårätter. Trevligt ställe må jag säga! Sen gick vi vidare till Matkultur och även där drack vi bira och käkade delikata munsbitar. Även detta ställe var schysst och flera hade barnen med sig ut, det kan man ju inte ha vart som helst i detta krångligt trista land! Innan vi rörde oss hemåt gick vi in på ett indiskt ställe och käkade nanbröd med kokos. När vi skulle beställa vår andra öl där blev det stopp. Indierna ansåg att Klant druckit tillräckligt :-) Väl tillbaka i förorten gick vi in på en av sunkkrogarna, otroligt tråkigt ställe med endast två besökare förutom oss. Där stannade vi inte länge. Vi hade en trevlig kväll med mycket gott att äta och dricka men tyvärr spårade Klant ur när vi kommit hem. Han fick väl någon slags snedtändning av för mycket alkohol. Nåväl, det är överspelat nu och glömt!

1 comment:

Anonymous said...

Du är så tålmodig. Synd att du inte har en 'Kant' som visar dig, och din dotter för den delen, mer hänsyn och respekt...