Monday, January 5, 2009

Öla i kväll!

I går efter jobbet skickade jag ett sms till min vän Jen med en förfrågan om hon hade lust att gå på något sunkigt förortshak och ta en bärsa. Jag fick inget svar förren i morse "Hej gumman, jag hde inte min telefon på igår...Jag är ledig i morgon om du vill ta en öl ikväll? Kramar"

Så klart jag vill! Även om jag, suck och stön, jobbar i morgon. Alltså ska vi ses på söder om ett par timmar, dricka öl och filosofera över livet och över våra sviniga sambos/exsambos. Det ska bli riktigt trevligt hoppas jag. Problemet är bara att varken hon eller jag varit ute på evigheter och därför inte vet vart fan vi ska gå? Ett riktigt I-lands problem som förmodligen löser sig när vi väl ses.

Nyss talade jag med min, ibland, sjukt roliga kusin vitaminkick i telefon. Hon hackade lök för ett helt kompani för hon skulle bjussa vänner på middag ikväll. Avståndet mellan oss känns ofta alldeles för långt och det blir allt för få spontana träffar. Det måste bli ändring på detta! Hur som helst så fick hon mig att garva läppen av mig under vårat samtal :-)

Nu borde jag pallra mig in i duschen och komma i form inför min date med Jen!

3 comments:

Anonymous said...

Så lustigt, jag var också ute och tog en öl på söder med en kompis i går. Vem vet vi kanske såg varandra :-)

Tjubanna said...

Ha ha, ja det kanske vi gjorde! Hoppas att du hade en trevlig kväll! Våran blev lite knasig men helt ok :-)

Anonymous said...

Alltid trevligt att ta en öl på söder. Fast det hade säkert varit trevligare om vi tagit dom tillsammans med dig och Jen...