Saturday, February 21, 2009

Heldag i Farsta

Jag och dottern drog till Farsta idag för att köpa present till 3-åringen som har kalas i morgon. Det första vi möttes av var en kvinna (eventuellt med missbrukarproblem, hmm...) som fått någon slags psykbryt och gick runt och bölade. Sorgligt! Sedan passade vi på att träffa kära Cissan också som hade tålamod att vandra runt med oss bland barnböcker och leksaker. Vi bestämde att vi får ta och ses på tu man hand någon gång och tömma en bag-in-box och bubbla.

När Cissan övergav oss fortsatte vi att knalla runt i Farsta centrum i timmar. Dagens skörd; bok, glitterpennor/lim och badanka med skum i till 3-åringen. Glitterpennor/lim, vantar, trosor och tatueringspennor :-) till lillskrutt. Äppeldelare, kylskåpsmagneter, grönsaker, toapapper, listerin och tandkräm. Så spännande! Not. Det sista vi såg innan vi åkte hem var en fördrucken man som blev erbjuden skjuts till Mariapol av polisen. Sorgligt!

Igår var Klanten här för sista gången innan han flyttar till pluggorten. Vi diskuterade hans alkoholvanor och han blev sur. Han var i vilket fall någorlunda nykter när han var här och han drack inget efter att han kommit hit, trots att han hade ett par bira med sig. Däremot var han flummig som vanligt och disträ. Kvinnan som han hade samtal med på tingsrätten sa att hans straff kommer bli samhällstjänst.

Nåväl, det är lördagskväll och jag är sugen på att festa! Faktiskt! Men det blir inget av med det inte. Jag får sitta här och fortsätta drömma framför Svamp-Bob fyrkant.........

pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp


På kvällen slog vi in paket till 3-åringen. Lillskrutt hjälpte stolt till med saxen.

No comments: