Sunday, September 25, 2011

Dr. Lök?

Jag är ju tydligen inte skapt för att bära bebis i magen, jag är för kort och klen och bannar mig själv för att jag inte simmade, tränade mera, levde sundare innan jag blev på tjocken! Nu var ju inte denna bebis så där särskilt planerad, (välkommen dock) så jag kan inte banna mig själv allt för mycket.

I raden av alla mina krämpor har jag även fått ischias, känner mig som en ledbruten gammal gnällkärring! Jag fick ischias förra gången jag var gravid också men då kom det senare. För att få min krämpa bekräftad och gärna botad så vände jag mig till min nya doktor. Han jobbar på To Care, Sibyllegatan och jag kom i kontakt med honom i somras. En riktigt klämmig karl, minsann ;-)

Bekräftelse fick jag, jag fick ligga på britsen och göra vissa övningar och doktorn kände, klämde och konstaterade att det mycket riktigt är ischias jag drabbats av. Botad blev jag inte, däremot fick jag vissa stretchövningar som jag ska göra efter en dag på jobbet och muskelavslappnande medicin, Paraflex. Doktorn sa också att jag måste tänka på min hållning, inte gå framåtlutad, svanka sista biten och så "ut med lökarna bara"!

1 comment:

Theresa said...

Hahahaha, var det så man skulle göra, ut med lökarna!!!! HAde jag vetat det hade jag kanske haft mindre problem under mina graviditeter! Och ja, det kom nog tidigare andra gången, men jag hade mer problem under första...
Men det verkar avar en rolig doktor! =)
Lössen däremot låter mindre trevliga!
Nu kliar det i huvet på mig...
Kram och ha det bra!