Friday, January 7, 2011

Nu är glada julen slut slut slut...

...vår söta lilla julgran har redan åkt ut på balkongen där den verkar trivas bättre än inne!

Ett par veckor innan jul var vi på Ulriksdals värdshus och intog ett mycket fint och gott julbord med kannvis med julmumma därtill, på Kompis företags bekostnad.

En vecka innan jul var jag på Gondolen och intog en femrätters vegetarisk julmeny, snyggt upplagt men mätt blev jag inte, och godare har jag ätit. På min arbetsgivares bekostnad. Efter middagen begav jag och några arbetskamrater oss till det flådiga caféet. Opera, minsann. Mja, nja, dyrt som fan och minstingen i gänget blev full som en kastrull och ramlade omkull over and over and over and over again... Jag tog mitt vuxenansvar och eskorterade hem flickstackarn med hjälp av Kompis som chaufför.

Dagen före julafton tills dagen efter julafton lyxade jag och Kompis till det genom att ta in på en svit till en förhållandevis billig penning. Vi hade inte våra kära barn så vi firade på vårt eget vis med att bada jacuzzi, käka gott och dricka bubbel.

På annandagen hämtade vi hem våra små barn och firade jul i min lilla lya. Kidsen fick bl. a. skridskor i julklapp! På måndagen jobbade jag men sedan var jag ledig resten av veckan. Vi hittade på roliga saker med barnen, Andys lekland en dag och åka skrillor hos Kompis moster en annan.

Senare packade vi in oss i bilen och for iväg till mina gamla hemtrakter. Vi huserade hos min kära syster och hennes familj och vi hann med att träffa min farmor, min gamla granne, min kära kusin med make och min far med fru. Nyårsafton lagade jag och Kompis trerätters hemma hos systra min. Innan små barnen skulle sussa hann vi avfyra några raketer och även ha ett fantastiskt roligt snöbollskrig! Jag mindes inte att det är så jäkla kul att kasta snöboll på varandra! Något vi borde göra oftare:-D


Ps. Tack snälla DHB för det fina julkortet! Fantastiskt att du skickar julkort till mig varje år, det värmer! Ds

Gott Nytt År
Må det bli det bästa
!

1 comment:

Anonymous said...

Låter som en riktig trevlig helg. Det verkar som du och din dotter och kompis har det riktigt bra. Det är nästan så man blir lite svartsjuk. Men mest av allt blir jag glad när det går bra för mina vänner...

Ps. Skickar bara julkort till mina närmaste vänner och dom jag tycker riktigt mycket om ;-) Ds